isabey koyu
18 Mayıs 2012, 16:32:5427 Cemaziye'l-Ahir 1433 *
Hosgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
13 Mayıs 2012, 17:59:02 admin
[IMG]http://www.smayli.ru/data/smiles/obyatiya-74.gif[/IMG]Bu gün 13 mayıs 2012 Anneler günü Isabeykoyu.com olarak tüm annelerimizin Anneler gününü Kutlarız.İşte hakkı ödenmez annelerimiz için Anneler Günü Kutlama Sözleri ve mesajları..

Kuzey rüzgarı da esse, kopsa da fırtına, sığınacağım tek liman sensin annem. Hakkını nasıl öderim.. Başımı dizlerine koymaya geldim.

[IMG]http://www.sevdaseli.net/forums/images/smilies/smilysite/bayilma.gif[/IMG]• Anneler günün kutlu olsun ANNEM! Her zaman söylemesem de seni çok sevdiğimi bir tek sen biliyorsun.

• Biricik annem.. Anneler günün kutlu olsun. Her zaman senin küçük bebeğinim..

• Seni bir gün değil her canım yandığında, başım sıkıştığında seni çağırıyorum. Sesimi duyan tek insan sensin. Anneler günün kutlu olsun ANNECİĞİM.
[IMG]http://www.hasgulinsaat.com/images/tr.png[/IMG]
• Sana binlerce kez teşekkür etsem azdır. Sen benim hayat ışığımsın.Annemsin. Varlığımın tek nedeni.. Anneler günün kutlu olsun.

[IMG]http://www.forumozel.com/smiley/r14.gif[/IMG]
26 Mart 2012, 13:14:29 admin
Tansel İbiş vefat etmiştir.

Merhuma Allah'dan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz.
kadir karahan
13 Aralık 2011, 19:41:33 karahan
www.isabeykoyu.com 16.05. 2012 tarihinde kapanacakdir ;;; :'( :'( :'( ;;DUYURU SITEMIZIN DEVAM ETTIREBILMEK ICIN REKLAMLARINIZI VE DESTEKLERINIZI BEKLIYORUZ AKSI TAKDIRDE WWW.ISABEYKOYU.COM SITEMIZ KAPANACAKDIR ILGINIZE DUYURULUR ISABEY YONETIMI

Show all
Chip Gri Orjinal Theme Chip Kirmizi Chip Atesi Chip Peach Chip Kahve Chip Deli Mavi Chip Dark Mavi Chip Lavanta Chip Yesil Chip Rize Yesili Chip Siyah Chip Gri    Forum Renklerini Kendinize Göre Seçmek Için Yandaki Renk Sekmelerini Tiklayiniz

Mkportal 1 Ana Sayfa   Forum   Yardım Resimler Sohbet chat Linkler Giris Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Asağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Bugün Seçim olsa Hangi Partiye oy verirsiniz ?  (Okunma Sayısı 3371 defa)
0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
djrecep
Yeni Üye
*

Karma etiketi +0/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

Konu Sayisi: 1 Mesaj Sayisi: 19

Üye ID: 1193

kova

dj recep

Takimim:

« Yanıtla #8 : 17 Kasım 2009, 15:58:35 »

saadet partisi sine veriridim

|||By-FaRuK|||
Ziyaretçi

Takimim:

« Yanıtla #7 : 18 Mayıs 2007, 20:10:15 »

burası siyasete uygun bir site değil ama aramızda hala gercekleri bilmeyen arkadaslar var.gordunuz işte miting duzenledıler yıne 2 milyon ınsan sokaga dokuldu dıye boyle cumhurbaskanı ıstemıyoruz dedıler.fakat gerıde kalan 75 mılyon ınsanı kımse hesaba katmadı yada madem bir sorun oldugunda miting düzenleyip sorunu çözüme kavuşturabiliyorlar. O zaman şimdiye kadar ''türban'' yüzüne sokaklara dökülen, ya da bu sorunun kalkmasını isteyenlere neden sessiz kaldınız? Bunu isteyen o meydanlardaki üç milyon insan değildi diyemi? Bunu 78 milyon insan istiyor diye mi aldırış etmediniz?Madem değerlerinize bu kadar sahip çıkıyorsunuz, madem bu kadar güçlü milli duygularınız var, madem meydanlara dökülüp saçılacak kadar geniş insanlarsınız. O zaman zahmet olmazsa birde şu kardeşlerimiz için dökülelim sokaklara!yaparmısınız bunu hadi soruyorum sımdı nıye kımse cvp vermiyor?
karahan
karahan
Administrator
Yeni Üye
*

Karma etiketi +525/-1
Çevrimdışı Çevrimdışı

Konu Sayisi: 309 Mesaj Sayisi: 460

Üye ID: 2

akrep

www.isabeykoyu.com

Site
Takimim:

« Yanıtla #6 : 14 Mayıs 2007, 23:03:59 »

Bas ortkusu dusmanlarina karsilik insalahlah Gul cumhurbaskani olarak  gelecek milet uyandi artik gercekleri gorebiliyor bence akp 400 milet vekille gelecektir tahminim halkla birlikde gelecek hayirlis ve vatanimiz icin hersey Hayirli olsun

Kiss Cry Shocked
cccamur
Ziyaretçi

Takimim:

« Yanıtla #5 : 14 Mayıs 2007, 22:40:55 »

akp iktidarının 4.5 yılda yaptığı ortada artık gerçekleri görün. Memleketi parsel parsel sattılar, musul, kerkük, kıbrıs yanlız kaldı. pkk yeniden hırlamaya başladı. dtp'liler artık aleni olarak pkk'nin siyasi kanadı olduklarını söyler hale geldiler. Meclis başkanı bunların cezaevinden çıkan türlerini makamına bile kabul etti.(Hükümetin çıkardığı AB Uyum yasaları sayesinde) Pes doğrusu... Ekonomi açıkladıkları gibi iyi gitmiyor. İyi diyen varsa buyursun. Türban konusunu halledebilecek çoğunlukları varken bu işi halletmediler. Taksime Camii yapacaklar dı! Akdamarda kilise açtılar. AB Üyesi Hollanda bile mensubu olduğu birliğin anayasasını referandum yolu ile halkına sordu ve sonunda kabul etmedi. Bizimkiler, daha adaylık sürecimiz bile belli değilken AB Anayasasını kabul ettiler. Hemde kimseye sormadan. Ben yaptım oldu zihniyetiyle olacak iş değil bu!!! Geçmişte kapı köpeği olan barzani, talabani artık ahkam kesmeye başladı. Geçmişte hapishane mağduru rolü oynadılar. Şimdi de Cumhurbaşkanlığı mağdurunu oynuyorlar. Artık duygularla değil, mantık ile hareket etme vaktidir. Ülke elden gidiyor beyler uyanın artık.
sermed
Ziyaretçi

Takimim:

« Yanıtla #4 : 14 Mayıs 2007, 19:53:05 »

Ak Parti düsmanligi yapan sol ve sosyalist partileri ve onlarin dümen suyuna giren DYP ve ANAP lilari anliyorum da, bir türlü MHP, BBP,SP gibi Partilerin tutumunu kusura bakmayin ama anlamakta zorluk cekiyorum. Son dört bucuk sene icerisindeki hizmetleri ve Türkiyenin konumunu görmemek icin acaba kör olmak mi lazim ? Partili olmadigim halde AK Partiye karsi menfi tutumlari icime sindiremiyorum. Türk ve Müslümanim diyen insanimizin layik oldugu yere tasinmasi en büyük beklentimizdir diye inaniyorum saygilarimla.SERMED.
ATRAS
Ziyaretçi

Takimim:

« Yanıtla #3 : 03 Mayıs 2007, 15:25:44 »

Roll Eyes Valla ne yalan sötliyeyim. AKP diğer partilere göre biraz daha merhametli gözüküyo. Emekliye bakmasa da.
  teşekkürler.
fio
Ziyaretçi

Takimim:

« Yanıtla #2 : 18 Şubat 2007, 01:18:40 »

her ne kadar bazı hatalı icraatları olsada mevcud partiler arasında alternatifi olmayan tek parti olamaya devam ettiğinden yine oyum AKP ye olacaktır.Denenmemiş başarılı yeni bir parti çıkmadıkça.
resadiyeli
Ziyaretçi

Takimim:

« Yanıtla #1 : 03 Şubat 2007, 21:49:53 »

biz ülkücüyüz ve oylarimiz MHP ye .
karahan
karahan
Administrator
Yeni Üye
*

Karma etiketi +525/-1
Çevrimdışı Çevrimdışı

Konu Sayisi: 309 Mesaj Sayisi: 460

Üye ID: 2

akrep

www.isabeykoyu.com

Site
Takimim:

« : 18 Ocak 2007, 01:37:42 »

Bugün Seçim olsa Hangi Partiye oy verirsiniz ?
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

TinyPortal v1.0 beta 4 © Bloc
|Site Map | Arsiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006-2009, Simple Machines | Sitemap XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.125 Saniyede 41 Sorgu ile Oluşturuldu